FÅ en webshop der kan sælge

Ønsker du at sælge dit produkt online?
Læs merePriser

Har du et produkt du vil sælge online?

Når du får lavet en webshop hos Netbums, får du leveret en komplet webshop med betalingsløsning, hvor der er taget højde for de specifikke krav din forretning stiller til en online forretning. Sammen sørger vi også for, at du kan finde ud af at bruge din løsning.

Er du klar til at tage hul på dit online eventyr?

Webshop CMS med basis for god SEO

Pakken indeholder webshop baseret på det populære CMS wordpress, med webshop udvidelsen woocommerce. Begge ting er open source, hvilket betyder for dig at du slipper for månedlige udgifter til licenser. WordPress anses som et af de mest SEO-venlige Content Management Systemer (CMS) der findes.

Når du indgår et samarbejde med web bureauet Netbums, sørger vi for opsætningen af din webshop. Det inkluderer også et webdesign der afspejler din virksomhed eller de produkter du skal sælge. Vi er selv garvede ejere af diverse webshops, og kan derfor give dig en helt professionel rådgivning om design, Call-to-action, markedsføring.

Helt konkret tager vi en snak, hvor i kommer med jeres ønsker til udseende, hvorefter vi kommer med et designudkast. Når vi sammen har fundet frem til det helt rigtige look, begynder selve opsætningen

Betalingskort uden månedlige udgifter til abonnement

Det er en afgørende success faktor at du kan tage imod betalingskort. Derfor samarbejder vi med et af de bedste system i Danmark nemlig YourPay. Vi kan som godkendt forhandler hjælpe med at få sat det helt rigtigt op, og samtidig give dig en bedre pris. Ved YourPay betaler man ikke et fast månedlige abonnement. Der er kun den lave transaktionspris – så det koster altså kun noget når dine kunder handler hos dig. Med YourPay, kan du nemt tage imod betaling fra Dankort og Visa Dankort, der er de mest brugte og dem der konverterer mest.

Har du brug for at tage imod abonnementsbetaling på din shop, understøtter YourPay også dette. Det kræver lidt mere opsætning i din shop, men det hjælper vi dig også gerne med. Lad os tage en snak om dine specifikke krav til betalingsløsningen.

Automatisk bogføring af ordre fra webshoppen

En af de få ting, som iværksættere og nye indenfor webhandel og E-handel oftest glemmer er, at ordrerne fra webshoppen skal bogføres. Det kan du selvfølgelig gøre manuelt, men der findes alternativer hvor det kører per automatik. Det giver dig mere tid til, at drifte din webshop, og mindre chancer for fejl i bogføringen. Det må da være et win-win.

Det kræver et regnskabsprogram. Gode eksempler på regnskabsprogrammer er; Dinero, BillysBilling eller e-conomic. Alle disse tilbyder muligheden for at få bogført ordre automatisk. Vi hjælper gerne med opsætningen af automatisk bogføring fra din webshop. Automatisk bogføring af ordrer kræver et tredjeparts program. Vi har gode erfaringer med StoreBuddy. Men lad os tage en snak om netop dit behov – så tager vi den derfra.

Afsendelse af pakker fra webshoppen

Skal du sende pakker fra din webshop, findes der også rigtig mange muligheder. I dag er de store spillere GLS, PostNord (tidligere Post Danmark), Dao og mange flere. I stedet for at skulle skaffe forskellige aftaler, hjælper vi dig gerne med, at få sat en konto på hos Pakkelabels.

Denne opsætning og opkobling på din shop gør, at når kunden handler på din shop, giver shoppen kunden mulighed for at vælge leveringsmetode og leveringssted. Webshoppen sender derefter automatisk information om din label til Pakkelabels, hvor du efterfølgende kun skal trykke print. Det eliminerer fejl på labelen, og gør din hverdag mindre stressfyldt. Købet af din pakkelabel skal i øvrigt også bogføres i dit regnskabsprogram. Det kan vi også opsætte for dig.

Bliv ringet op – og få en uforpligtende samtale

Ikke alle pakker du finder på nettet passer præcis på netop din virksomhed. Derfor tager vi gerne en helt uforpligtende snak, hvor vi kommer godt rundt om din virksomhed, og hvad der skal til for at du får succes. Din succes er trods alt også vores succes.

Så udfyld gerne formularen her, så vender vi snart tilbage. Er der et tidspunkt der passer dig bedst, kan du med fordel notere dette.

Wordpress hjemmesider til fornuftige priser
Dansk Magento webshop? Den klarer vi.
Wordpress webshop med Woocommerce

ADRESSE

Netbums
Udbyhøjvej 32G, 1.sal
8930 Randers NØ
CVR: 32035140 Web:
+45 61160791
hej@netbums.dk

BUREAUET

Lokalt webbureau i Randers med mange års erfaring indenfor webløsninger - både hjemmesider og webshops.
Vi har fokus på at levere høj kvalitet til fornuftige priser, og på langvarige kunderelationer. Det er passionen er driver værket her hos Netbums.

TELEFONTIDER