Sider uden SSL certifikat bliver vist som "Ikke sikker" af Google Chrome

Sidst på måneden forventes Google at sende den nyeste version af deres kendte browser “Chrome” på markedet, hvilket bringer versionsnummeret op på 56. En af de vigtigste opdateringer for dig der er webshop ejer, er hvordan din sides checkout kommer til at se ud for brugeren.

Ethvert website som ikke har et SSL certifikat, vil blive vist med et meget synligt mærkat ved siden af adresse-bjælken. Det vil være synlig på de sider som enten har en formular med password indtastelse eller formular til indtastning af kreditkortoplysninger.

Opdateringen markerer også et af de første tiltag Google har planlagt med målet om at slippe af med det mere usikre HTTP. Senere hen vil alle sider der vises i deres “Incognito mode” blive vist som “Ikke sikker”. Sidste skridt bliver at alle HTTP-sider vises som “Ikke sikre”.

Google Chromes visning af en IKKE SIKKER HTTP adresse

Dette kan få dine brugere, som benytter Google Chrome til at mistolke din hjemmeside, som værende usikker i en sådan grad, at du kan miste salget i din checkout.

Hvad skal jeg gøre hvis min webshop ikke er HTTPS?

Vi anbefaler at du spørger din nuværende hosting udbyder, om de kan tilbyde at sætte et SSL certifikat op på dit domæne. Nogle udbydere har en 1-kliks løsning, mens andre har lidt omveje. Er du mere teknisk anlagt, har Google også en beskrivelse af, hvordan du implementerer SSL på dit site. Er du ikke så teknisk tilbyder Netbums også hjælp til opsætning af et SSL certifikat i et, to eller tre år ad gangen. Se nedenfor.

Hvis du allerede har SSL på din side – Tillykke! Du er helt klar til senere på måneden.

SSL - 1 år

599,-

Inkl. moms
RapidSSL

SSL - 2 år

799,-

Inkl. moms
RapidSSL

SSL - 3 år

999,-

Inkl. moms
RapidSSL

Kontakt mig vedrørende et SSL certifikat til min hjemmeside

Wordpress hjemmesider til fornuftige priser
Dansk Magento webshop? Den klarer vi.
Wordpress webshop med Woocommerce

ADRESSE

Netbums
Udbyhøjvej 32G, 1.sal
8930 Randers NØ
CVR: 32035140 Web:
+45 61160791
hej@netbums.dk

BUREAUET

Lokalt webbureau i Randers med mange års erfaring indenfor webløsninger - både hjemmesider og webshops.
Vi har fokus på at levere høj kvalitet til fornuftige priser, og på langvarige kunderelationer. Det er passionen er driver værket her hos Netbums.

TELEFONTIDER