Om mig

Lær mig at kende

Netbums er et enkeltmands webbureau i Randers med speciale i webudvikling i blandet andet WordPress, Woocommerce og Integrationer - men også custom tema eller plugin udvikling.

Freelance webudvikler

Netbums er et alias for min freelancer rolle indenfor webudvikling. Netbums har eksisteret siden 2016, og er min virksomhed ved siden af mit dagjob (også som webudvikler!).

Jeg er en nørd, som elsker at programmere hjemmesider, webshops og andre ting der kan være med til at hjælpe andre virksomheder til vækst.

Jeg har specialiseret mig i open-source systemet WordPress, Laravel og Nuxtjs, og tager dig med helt fra begyndelsen af dit projekt og til der hvor du får salg. Jeg er dog ikke afgrænset til kun disse systemer, og kan således bistå med alt der har PHP som motor.

I kraft af, at Netbums er ved siden at mit almindelige arbejde, hos Indexed – som webudvikler, foregår mine arbejdstimer uden for “normal” åbningstid (8-16). Det betyder også, at er projektet større end én person kan håndtere, anbefaler jeg gerne Indexed, hvor jeg eller en af mine gode kollegaer kan hjælpe med dit projekt.

MINE FORETRUKNE STACKS

Jeg opererer indenfor følgende teknologier

Jeg ser mig selv som ekstrem alsidig inden for webudvikling, og følger meget med i udviklingen. Det har gjort at jeg har haft berøring med mange teknologier og frameworks. Nedenstående er et udsnit af mine absolute favorit værktøjskasser.

Laravel WordPress WooCommerce Nuxtjs Vuejs PHP Sass Tailwind Livewire Inertia Webpack Vite