Om Netbums

Netbums er et enkeltmands webbureau i Randers med speciale i webudvikling i blandet andet Laravel, Statamic og WordPress, m.m.

Morten Bak
Webudvikler Morten Bak

Freelance webudvikler

Netbums er et alias for min freelancer rolle indenfor webudvikling. Netbums har eksisteret siden 2016, og er min virksomhed ved siden af mit dagjob (også som webudvikler!).

Jeg er en nørd, som elsker at programmere hjemmesider, webshops og andre ting der kan være med til at hjælpe andre virksomheder til vækst.

Jeg har specialiseret mig i open-source systemet WordPress, Laravel og Nuxtjs, og tager dig med helt fra begyndelsen af dit projekt og til der hvor du får salg. Jeg er dog ikke afgrænset til kun disse systemer, og kan således bistå med alt der har PHP som motor.

I kraft af, at Netbums er ved siden at mit almindelige arbejde, hos Indexed – som webudvikler, foregår mine arbejdstimer uden for “normal” åbningstid (8-16). Det betyder også, at er projektet større end én person kan håndtere, anbefaler jeg gerne Indexed, hvor jeg eller en af mine gode kollegaer kan hjælpe med dit projekt.

Laravel
Statamic
Laravel Livewire
AlpineJs
Tailwind CSS
PHPUnit and PestPHP
Vuejs
Inertia