Indløsningsaftale og betalingsgateway i samme løsning

Som shopejer har du sikkert stået overfor valget, at skulle vælge betalingsgateway og få en indløsningsaftale med Nets. Men du kan slippe for alt arbejdet ret nemt. Læs med her.

For at kunne tage imod betaling via dankort, visa dankort, mastercard og endda mobilepay på din webshop, skal du have indløsningsaftale med en godkendt indløser. Selve betalingen på webshoppen skal foregå via en betalingsgateway. En betalingsgateway er en virksomhed, der står for den krypterede del af transaktionen mellem din webshop og kunden.

Hvad er en betalingsgateway?

En betalingsgateway er en virksomhed, der står for den krypterede del af transaktionen mellem din webshop og kunden. Groft sagt, kan man betegne en betalingsgateway som en slags digital dankort-automat. Ofte bliver betalingsgateway’en også kaldt for PSP eller Payment Service Provider. 

Gateway’en står for alt hvad der sker indtil du hæver betalingen for den bestilte ordre. Altså: det der sker på din webshop har med din betalingsgateway at gøre. Men en betalingsgateway kan ikke gøre det alene. Der er brug for en indløsningsaftale hos en indløser.

Hvad er en indløsningsaftale?

For at kunne tilbyde betaling med dankort på din webshop eller hjemmeside, har du brug for en aftale med indløser. Det er denne aftale, der bestemmer, hvilke typer betalingskort du kan tilbyde betaling med. I Danmark er Nets den eneste indløser som håndterer Dankort. Som minimum bør du have en aftale med Nets, da dankortet anses som et af de vigtigste kort, for at højne konverteringen (få flere salg).

Med betalingsgateway’en har du fået de krypterede oplysninger om købet, og nu skal pengene så overføres til dinURL til din sidey en kommunikation med din indløser. Der er her indløserens opgave, at kontrollere kortets gyldighed og oprette en reservation af pengene på kortet til din webshop.

Slip for alt postyret – få én og samme leverandør til begge dele.

Der findes mange betalingsgateways i Danmark, og valget af indløser kan også virke uoverskueligt. Det er ikke kun hvilke kort du skal kunne tilbyde, men også hvilke udgifter du har til netop indløserne og betalingsgateway. De fleste har et månedligt abonnement, som svinger fra 49,- og op til 299,-. Dertil har mange oprettelsesgebyr.

Her hos Netbums har vi allieret os med danske Yourpay. Yourpay er helt unik på den måde, at de både agerer indløsningsaftale, men også betalingsgateway. I praksis betyder det, at du ikke skal ud og lave aftaler med forskellige virksomheder, før dine kunder kan betale for et produkt eller ydelse på din hjemmeside eller webshop.

Yourpay har desuden ikke et månedligt abonnement – ingen oprettelsesgebyr. Det eneste du skal betale er en fast lav procentdel per transaktion. Som forhandler af Yourpay, kan vi endda tilbyde dig en aftale med en lavere procentsats end den “normale” kunde.

Skal vi hjælpe dig med at opsætte en betalingsgateway og indløsningaftale? Kontakt os gerne hvis du har brug for yderligere information eller hvis du ønsker denne unikke løsning.

Få en uforpligtende snak om din betalingsløsning

Wordpress hjemmesider til fornuftige priser
Dansk Magento webshop? Den klarer vi.
Wordpress webshop med Woocommerce

ADRESSE

Netbums
Udbyhøjvej 32G, 1.sal
8930 Randers NØ
CVR: 32035140 Web:
+45 61160791
hej@netbums.dk

BUREAUET

Lokalt webbureau i Randers med mange års erfaring indenfor webløsninger - både hjemmesider og webshops.
Vi har fokus på at levere høj kvalitet til fornuftige priser, og på langvarige kunderelationer. Det er passionen er driver værket her hos Netbums.

TELEFONTIDER