European Center for Risk & Resilience Studies

Stor Custom Webportal til European Center for Risk & Resilience Studies under Syddansk Universitet.

European Center for Risk & Resilience Studies Web

Nyt stort site med integration til Mailchimp til styring af adgangsniveau

Grundlagt i 2023 under ledelse af Dr. Simon Sølvsten, er European Center for Risk & Resilience Studies forpligtet til at styrke handlinger til at forme morgendagens modstandskraft.

Deres primære mål er ikke kun at øge forståelsen af risici og robusthed, men også at udvikle praktiske strategier, der aktivt kan forme en robust fremtid.

I forbindelse med oprettelsen af ECRRS, skulle de bruge en meget customized webportal til styring af projekter, disses publikationer og en dybere integration til Mailchimp til styring af adgangen til alt dette.

Besøg ECRRS.org

Avanceret Projektoversigt

De mange forskellige projekter på ECRRS opstår i samarbejde med forskellige eksterne partnere. Hver projekt har forskellige offentlige / ikke-offentlige indholdsektioner. De kan også være "Open Access". Alt dette samt yderligere adgangs restriktion jvf. tagging af brugerne fra Mailchimp, afgør hvilke projekter der skal fremgå i oversigterne samt hvilket indhold der vises på et projekts visning.

Se projekterne i oversigten

Mulighed for filtrering af indhold

I takt med at der kommer flere og flere projekter og publikationer til på portalen, bliver det i højere grad nødvendigt med en god måde at kunne filtrere disse på. Dette sker simpelt og brugervenligt med et "live"-filter. Dette kan lade sig gøre med ved snild programmering og Laravel's Livewire.

Prøv selv filteret

Admin panel til Super admins

Applikationen indeholder et system til Roller og Permissions. Som Super Admin er der lavet et meget brugervenligt dashboard til styring af alle sidens projekter, publikationer, tags, brugere, organisationer og forskere.

Intuitivt og flydende brugerinterface

De fleste elementer i både backend og frontend kører gnidningsfrit og gør klogt brug af modals til styring af indhold. Det gør det nemt og brugervenligt at styre indholdet, hvad enten det er her (i backend) eller i frontend for den enkelte bruger.

Import og styring af tags fra Mailchimp

Indholdet på ECRRS er nøje inddelt i forskellige adgangsniveauer for hvert enkelt projekt og publikation. Disse niveauer angives enkelt i backend og sørger for den avancerede algoritme for hvornår visse elementer, projekter eller publikationer vises for sitets forskellige brugere.

While I don't usually provide recommendations in the public domain, Morten (also known as Netbums) truly deserves a high-five and a big round of applause for his role in developing our website for the European Center for Risk & Resilience Studies.

I'm truly impressed by how Morten has contributed and exceeded all expectations. He has created a truly bespoke website with a robust backend, tier partner-level access, integrated marketing platforms, CMS modules, and more, all of which truly require the expertise of a professional coder.

I wholeheartedly recommend reaching out to Morten. His commitment to excellence and remarkable skills are unparalleled.

Simon Sølvsten, Director of European Center for Risk & Resilience Studies
Simon Sølvsten
Director of European Center for Risk & Resilience Studies
Laravel
Statamic
Laravel Livewire
AlpineJs
Tailwind CSS
PHPUnit and PestPHP
Vuejs
Inertia