Custom programmering for Insidr.ai

Custom Elementor Widget til Insidr.ai til visning af strukturerede data omkring et hav af forskellige AI tjenester.

Insidr.ai - et stort kartotek over forskellige AI tjenester

Custom Elementor udvidelse samt strukturering af data

Insidr.ai havde en udfordring med at få struktureret deres store mængde data omkring alle de mange forskellige AI tjenester der findes, samt en bedre måde at vise en filtrérbar liste over disse på.

Se Insidr.ai's liste over AI tjenester
Struktureret indhold ved brug af Advanced Custom Fields

Strukturering af AI tool data

Det var vigtigt for Insidr.ai at det blev nemt at indtaste de mange tools, og samtidig at informationen kun skulle indtastes ét sted og én gang pr. AI tool. Med brug af custom fields er det blevet utrolig brugervenligt for dem.

Insidr.ai AI tools liste

Custom Elementor Widget

Det er selvfølgelig ikke nok at data er struktureret, hvis det ikke også er nemt at vise i frontend. Derfor blev denne løsning parret med en custom udvidelse til Elementor, som nu gør det nemt at vise den ønskede liste, filtreringsmuligheder og endda søgefunktion.

AI tools Top picks

Avanceret styring af rækkefølge

Udvidelsen supporterer også muligheden for, at Insidr.ai kunne styre lige præcis hvilke AI tools der blev listet på de første pladser indenfor hver kategori.

Se filtrering i aktion

Vi havde først valgt den hurtige løsning ved at bruge elementors tabel. Den var fin, men vi fik hurtigt en udfordring I at den var enormt tung og langsom at arbejde I, og den påvirket websitet negativt, da vi havde rigtig mange kategorier og AI tools der skulle vises. Derfor skulle vi finde en anden løsning, der var nemmere at arbejde I, havde flere features, og som ikke gjorde sitet så langsomt og tungt.

Morten og jeg havde en snak om hvordan dette kunne løses, og han fik derefter lavet en custom-made tabel, der havde alt det vi havde brug for. Super godt resultat, meget nemmere at arbejde I, meget bedre design, og det er en løsning der kan skaleres, da vi over tid har rigtig mange tools der skal ligges ind i tabellen.

Lasse N. Linnes
Lasse N. Linnes
Business Owner
Laravel
Statamic
Laravel Livewire
AlpineJs
Tailwind CSS
PHPUnit and PestPHP
Vuejs
Inertia