Udvikling af hjemmesider
til fornuftige priser!

Har du et web projekt du skal have udviklet? Så kontakt os gerne allerede i dag via formularen her, så tager vi en uforpligtende snak.
Thunbergkiks.dk - har fået lavet en webshop til deres wordpress
Seekergoods har fået rettet i deres Shopify template
Kolding-Terapi.dk har fået lavet søgeordsanalyse
DroneTek har fået tilkoblet betalingsmodul på deres Woocommerce webshop
Vi leverer høj kvalitet til fornuftige priser!
Hos Netbums, der er et Webbureau fra Randers, er vores mål, at levere fantastiske webdesigns til overkommelige og fornuftige priser. Vores typiske kunder tæller alt fra privat personer, mindre virksomheder, iværksættere, start-ups samt foreninger. Vi har den holdning, at hjemmesider og webshops kan leveres til priser du har råd til. Uanset om du er privatperson, virksomhed, iværksætter eller en forening, hjælper vi dig med følgende digitale ydelser:

Hjemmesider

Skal du have en ny hjemmeside? Vi udvikler hjemmesider til fornuftige priser.

Webshop

Vi udvikler brugervenlige, responsive webshops i både WooCommerce og Magento til fornuftige priser.

SEO

Vi udfører søgemaskine optimering til de mest brugte søgemaskiner. Vi har både pakker og faste priser.

Vedligeholdelse

Vi hjælper dig med at drifte og vedligeholde din webløsning til en fast pris, så du kan koncentrere dig om dit firma.

Webbureau fra Randers – Hos os får du kvalitet til en fornuftigt pris.

Skal du have ny hjemmeside – så overvej et lokalt webbureau som Netbums, der holder til i Randers. Vi servicerer erhvervskunder, iværksættere, foreninger, private og måske dig? Også selvom du ikke er fra Randers.

Vores produkter spænder vidt: Vi tilbyder alt inden for webdesign af ny hjemmeside, udvikling af specialmoduler til din nye eller eksisterende hjemmeside / webshop, søgemaskine optimering, supportaftale til hjemmesider og facebook løsninger (blandt andet konkurrence modul til din fanside).

Fælles for alle vores produkter er, at vi tager udgangspunkt i tidligere erhvervserfaringer indenfor service fagene. Det betyder, at vi ved hvor vigtig god kundeservice og punktlighed betyder for vores kunder. Vi kommer altid med en pris inden vi går i gang med selve arbejdet.

Hos netbums får du altid høj kvalitet til overkommelig og fornuftige priser på hjemmesider og webshops. Det er noget af det som adskiller vores virksomhed fra de øvrige webbureauer. Det kan lade sig gøre, fordi vi samarbejder med de største webdesignere og de bedste programmører verden over. Vores produkter er nemlig open-source. Det betyder for dig, at der er uanede muligheder for udvikling – også selv om det ikke er os, der skal udvikle videre på din løsning.

Ny hjemmeside eller ny webshop?

Skal du købe en ny wordpress eller Joomla hjemmeside eller en ny Magento eller Woocommerce webshop, eller går du blot i tankerne om at få en tilbud til dit web projekt? Så benyt kontaktformularen her øverst på siden – så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre til succes på nettet.

Lad os arbejde sammen om dit næste web projekt
Vi kunne rigtig godt tænke os, at arbejde sammen med dig om dit næste web projekt. Hvad enten du går med tankerne om en hjemmeside, en webshop, udvikling af et nyt modul til din Joomla hjemmeside, eller udvidelse til din WordPress side – Så er vi klar til at tage helt uforpligtende snak. Snakken ender så ud i et tilbud – helt uforpligtende selvfølgelig. Første skridt er, at du udfylder nedenstående formular. Vi besvarer alle henvendelser typisk inden for 24 timer. Skal vi tage en snak?

Wordpress hjemmesider til fornuftige priser
Dansk Magento webshop? Den klarer vi.
Wordpress webshop med Woocommerce

ADRESSE

Netbums
Udbyhøjvej 32G, 1.sal
8930 Randers NØ
CVR: 32035140 Web:
+45 61160791
hej@netbums.dk

BUREAUET

Lokalt webbureau i Randers med mange års erfaring indenfor webløsninger - både hjemmesider og webshops.
Vi har fokus på at levere høj kvalitet til fornuftige priser, og på langvarige kunderelationer. Det er passionen er driver værket her hos Netbums.

TELEFONTIDER